BaseNet levert een geïntegreerde boekhoudoplossing binnen BaseNet Advocatuur. Door de volledige integratie hoeft u nooit meer gegevens dubbel in te voeren. De administratie is altijd realtime bijgewerkt, waardoor u altijd en overal inzicht in uw financiële gegevens heeft. Het versturen van herinneringen en eventueel aanmaningen is zeer eenvoudig en kan per post of e-mail.

Daarnaast is het mogelijk om betaalopdrachten te exporteren naar uw bank en bankmutaties te importeren naar BaseNet.

Uw boekhouder kan met de gratis accountantslogin meekijken in uw administratie en eventuele verwerkingen en controles uitvoeren. De boekhouder heeft dan enkel toegang tot uw financiële administratie en niet in de rest van het systeem. Door deze werkwijze kan u uw administratieve processen op een uiterst efficiënte wijze stroomlijnen.

Werkt uw accountant liever met andere software? Dan is dat ook geen probleem. BaseNet biedt de mogelijkheid voor een koppeling met Exact om gegevens te exporteren. Na het verwerken van uitgaande facturen, kunnen deze worden geëxporteerd naar Exact. Nadat in Exact Online de betalingen en/of afboekingen hebben plaatsgevonden, kunt u de betaalstatussen van de uitgaande facturen ophalen, om deze vervolgens in BaseNet te importeren.