Doordat alle gegevens (dossier, cliënt, uren, enz.) reeds in het systeem staan, is het factureren een fluitje van een cent. U hoeft geen accountant te zijn om eenvoudig met afwijkende uurtarieven, kantoor-en/of secretariaatskosten, provisies, voorschotten, doorgerekende kosten, enz. te werken. U geeft enkel een getal in, het systeem doet de rest.

Uurtarieven hoeven slechts éénmalig ingebracht te worden, maar het is tevens mogelijk per dossier een afwijking te maken. Dit kan per medewerker en per periode op dossierniveau ingesteld worden.

Een factuur kan ook automatisch gesplitst worden (op basis van een vast bedrag of percentages). Met name handig voor bemiddeling, echtscheidingen en arbeidsconflicten.

U beschikt standaard over een optimale factuur-lay-out in uw eigen BaseNet-omgeving. Tevens is het mogelijk om deze standaard helemaal naar wens aan te passen. Facturen kunnen zowel per post als per e-mail verzonden worden. Wanneer u ervoor kiest het factuur per e-mail te versturen, zal deze automatisch als PDF bijlage (met logo en kantoorgegevens) verstuurd worden in de voor u gewenste e-mailtemplate. 

Declareren