Samen met eVerbinding maakt BaseNet het voor gebruikers mogelijk om zich eenvoudig aan te sluiten bij het open en veilige Europese e-facturatie netwerk (PEPPOL).
eVerbinding laat u probleemloos toe e-facturen op te maken én te versturen naar bijvoorbeeld overheden.
Verder zorgt eVerbinding, in combinatie met de geïntegreerde boekhouding van BaseNet, voor de ontvangst van e-facturen en beschikt het over een unieke conversieservice waardoor pfd en papieren facturen direct klaar staan om geboekt te worden in het inkoopdagboek van BaseNet.

Hoe werkt het?

eVerbinding moderniseert één van de belangrijkste bedrijfsprocessen: het facturatieproces. Hiermee is het mogelijk om automatisch en foutloos e-facturen te ontvangen en verwerken in BaseNet. Dit zorgt voor een altijd up-to-date boekhouding en een volledig online dossier. Ook alle andere soorten facturen kunnen via eVerbinding verwerkt worden. Met de Scan & Herken tool worden pdf-facturen, kassabonnetjes en zelfs foto’s van facturen omgezet in een e-factuur en afgeleverd in uw boekhouding.

Daarnaast biedt eVerbining ook de eScanner aan: hiermee is het verwerken van papieren facturen of bonnetjes zeer eenvoudig. Download de eScanner app (iOs/Android) en maak van uw telefoon een mobiele scanner die heel eenvoudig aan uw eVerbinding account gekoppeld wordt.

Alle documenten die uitgewisseld worden via eVerbinding worden automatisch opgeslagen in uw online archief op het eVerbinding platform. Hier kunt u onder andere statussen toekennen aan de facturen en deze delen met collega’s of de accountant. Ook is het mogelijk om gratis gebruik te maken van de e-facturatietool om e-facturen te sturen.

Starten met eVerbinding is zeer simpel, na aanmelding bij het eVerbinding platform kiest u eenmalig BaseNet als softwarepakket waarna er automatisch verbinding gemaakt wordt tussen de twee softwareoplossingen. Met eVerbinding zet u een volgende stap in het zo efficiënt en veilig mogelijk verwerken van uw kantooradministratie.

Lees meer over de koppeling tussen BaseNet en eVerbinding in onze productsheet.

eVerbinding