Door de samenwerking tussen BaseNet en Mollie is het mogelijk om een factuur te sturen vanuit BaseNet en uw klanten snel en eenvoudig online te laten betalen.

Hoe werkt het.

Het implementeren van Mollie is erg makkelijk, er gaat geen langdurige aanmeldprocedure aan vooraf: binnen 10 minuten kunt u al betalingen accepteren. U betaalt €10 per maand voor de koppeling en per succesvolle transactie (afhankelijk van de soort transactie) een bepaald bedrag aan Mollie. Met het handige persoonlijke Mollie dashboard krijgt u inzicht in alle transacties en statistieken. Het dashboard heeft een intuïtief design en slimme techniek waardoor u meer kunt doen in minder tijd. Realtime data, insights en rapporten helpen u sneller geïnformeerde beslissingen te maken en zorgen voor een overzichtelijk debiteurenbeheer.

Mollie en BaseNet.

Doordat BaseNet een koppeling met Mollie beschikbaar stelt is het voor BaseNet gebruikers mogelijk om hun cliënten facturen online te laten betalen. U krijgt toegang tot het persoonlijke Mollie dashboard en u heeft inzicht in alle transacties. U stuurt een factuur naar uw klant met daarin een betaallink. Zodra de cliënt hierop klikt wordt deze doorgestuurd naar de online betaalomgeving van Mollie waar een, door u toegelaten, betaalmethode gekozen kan worden. Nadat de cliënt betaald heeft ziet u dit terug in het Mollie dashboard. De mogelijkheid tot online betalen is een groot voordeel voor uw cliënten en zorgt voor u voor een overzichtelijk debiteurenbeheer.

Mollie