Via de cloud

Wij zijn zeer tevreden van onze samenwerking met BaseNet, waarmee we 100% flexibel werken via de cloud. Ook de mobiele app is een meerwaarde. Automatische workflows en het delegeren van taken verhogen onze productiviteit. De helpdesk is ook zeer reactief.

Mr. Frederic Leleux
Advocaat
Flex Advocaten

Efficiënt

BaseNet software is efficiënt, veilig en gebruiksvriendelijk met als resultaat een nog betere dienstverlening voor onze klanten.

Mr. Stephanie Keyser
Advocaat
Keyser Advocaten

Flexibel en kneedbaar

De sterkte van BaseNet is de flexibiliteit: het werkt vlot met elk besturingssysteem (Windows, Mac OSX, iOs, Android,...) en het is kneedbaar naar de noden van elk kantoor. Een mooie surplus: de prijs is buiten concurrentie.

Mr. Bart Gijsen
Advocaat
Advocatenkantoor Vocati

Betaalbare kantoorsoftware

Toen ik mijn eigen kantoor startte was ik op zoek naar betaalbare kantoorsoftware die mij hielp om efficiënter te werken. Na een grondige marktstudie kwam BaseNet naar voren als beste oplossing. In de cloud, handige app, cliëntenportaal, incassomodule, boekhoudpakket,.. Alles op één overzichtelijke plek. Nu we recent ons team uitbreidden en van vennootschapsstructuur veranderden werd die overgang perfect begeleid door het service team. Onze cliënten hebben niets gemerkt.

Mr. Pieter-Jan Franssen
Advocaat
Koraal Advocaten & Bemiddelaars