BaseNet logo BaseNet op Twitter BaseNet op InstagramBaseNet op Facebook BaseNet op LinkedIn
BaseNet Nieuwsbrief mei 2019


Beste BaseNet gebruiker, 

Onze laatste mailing is alweer een tijdje geleden maar dat betekent niet dat we stil hebben gezeten! In tegendeel zelfs, we zijn druk geweest met het uitrollen van nieuwe features, handige oplossingen en andere verbeteringen.

Hieronder hebben we er een paar uitgelicht. Daarnaast introduceren we vanaf deze maand de gevorderde kennissessies, hierin zal op basis van de input van de deelnemers worden gedeeld hoe je nog efficiënter en sneller met BaseNet kunt werken. Inschrijven kan via onze website.

Om op de hoogte te blijven van al onze ontwikkelingen raden we je aan om de changelog in de gaten houden.

 


Volgorde e-mail bijlagen
Op veler verzoek is het vanaf nu mogelijk om de volgorde van bijlagen naar wens aan te passen. Je voegt de bijlagen toe aan de e-mail en sleept deze vervolgens naar de gewenste positie.

Internet Explorer, bedankt voor je dienst!
De geliefde (en gehate) browser Internet Explorer heeft zijn beste tijd gehad en wordt vanaf heden niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren onze gebruikers dan ook om alvast afscheid te nemen. 

Een goede vervanger is Google Chrome of Mozilla Firefox.
 

 
Phishing en spoofing e-mail
Hoewel wij er alles aan doen om onze gebruikers van een zo veilig mogelijke e-mailomgeving te voorzien, kan het voorkomen dat je toch een ongewenst mailtje in je Postvak In krijgt. Een paar handige tips om veilig met de mail om te kunnen gaan:
- Stuur nooit wachtwoorden per mail. Gebruik hiervoor liever WhatsApp of SMS.
- Verwachtte je iets niet? Negeer het! Soms ontvang je een onverwachts mailtje dat afkomstig lijkt te zijn van een collega: negeer de email. Bijvoorbeeld een mailtje dat lijkt afkomstig te zijn van een collega en waar naar het banksaldo wordt gevraagd.
- Klik niet zomaar op een link in een onbekende e-mail, ga er eerst met je muis overheen om te zien wat de bestemming is. Als de bestemming te verdacht is, negeer het.
- Niet zeker of iets een phishing/spoofing mail is? Vraag het ons!

 
 
  
Gratis kennissessies
De gratis kennissessies die we elke maand op ons kantoor in Amsterdam aanbieden zijn nog steeds uitermate populair. Omdat we soms verschillen merkten tussen het niveau van de BaseNet kennis van de deelnemers hebben we besloten om vanaf nu twee verschillende soorten kennissessies te organiseren. De basis sessie zal gefocust zijn op startende BaseNet gebruikers en (zoals de naam al zegt) echt alleen de basis van het systeem behandelen. Onder andere het dashboard, e-mail, agenda, dossiers en uren schrijven zullen aan bod komen. Daarnaast starten we op vrijdag 24 mei met de gevorderde sessies, hierbij zullen we op basis van de input van de deelnemers tips & tricks delen om nog sneller en efficiënter te werken.

Inschrijven voor de kennissessies (en nog twee BaseNet on Tour locaties!) kan via onze website.
 
 
 
Tutorials
Doordat BaseNet hét alles-in-één systeem is zijn de mogelijkheden eindeloos. We kunnen ons dan ook best voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Om alle mogelijkheden op een rijtje te zetten zijn we gestart met het maken van tutorials. Hierin komen alle handige features voorbij: van roladministratie tot het versturen van een mailing. Je vindt alle tutorials op ons YouTube kanaal, abonneer je om op de hoogte te blijven van alle nieuwe video’s!
 

 
 
 
Vragen naar aanleiding van deze mail? Wij zijn te bereiken via info@basenet.nl, de chat of op 020-6855031.
 
BaseNet B
Bekijk hier de online versie van dit bericht